Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gratis kindertheater Mariken in liedjes en tekst door Heleen van Maldegem

02-06-2018 : 11:00 - 11:30

Kindervoorstelling Mariken-Heleen van Maldegem-Marikenweek - foto Gerie Sandmann

Trakteer je kind op een mooie voorstelling met o.a.liedjes met ‘meezing’gehalte op de bijzondere locatie de Mariënburgkapel. Laat je kind kennismaken met het verhaal van Mariken van Nieumeghen in liedjes en  vertelling. Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.
Actrice en theatermaker Heleen van Maldegem maakte speciaal voor de Marikenweek 2018 een theatervoorstelling dat het verhaal van Mariken laat zien in woord, beeld en zang.

De vertelling van het verhaal van Mariken van Niemeghen is een mix van tekst en lied geschreven voor groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Het verhaal gaat terug naar de basis, wie was Mariken en wat heeft ze gedaan? In de voorstelling wordt de tijd geschetst, een tijd waarin er nog geen auto’s of internet bestonden, er geen supermarkt om de hoek zat en alle mensen in god geloofde.
Een reis door luchtige liedjes met een “meezing” gehalte maar ook serieuze stukken tekst en een duidelijke boodschap:  al heb je nog zo veel verkeerd gedaan, als je jezelf kan vergeven, kunnen anderen dat ook

Marleen van Maldegem heeft al wat sporen verdiend.

Gegevens

Datum:
02-06-2018
Tijd:
11:00 - 11:30
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Mariënburgkapel
Mariënburg 26
Nijmegen, 6511 PL Nederland
Website:
huisvandenijmeegsegeschiedenis.nl

Organisator

Wij zijn Mariken
E-mail:
info@wijzijnmariken.nl
Website:
wijzijnmariken.nl