Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kaarsen verlichten het einde van het Marikenjaar tijdens Kaarsenfeest op 20 december

20-12-2018 : 15:00 - 16:00

kaarsenfeest in de Stevenskerk Nijmegen

Kaarsen verlichten het einde van het Marikenjaar tijdens Kaarsenfeest op 20 december. Laat het licht in het donker schijnen. In het teken van Marikenjaar: thema’s “Zelfacceptatie en Vertrouwen” 

Donderdag 20 december, van 15.00u tot 16.00 uur in de St. Stevenskerk

Buiten is het koud, donker en kil. Kerst nadert. Tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Wensen uit te spreken. Elkaar op te zoeken, te verwarmen en te verlichten. Wil jij je licht in het donker laten schijnen?

Op donderdag 20 december organiseert Doro Krol het Kaarsenfeest voor de Kerst ‘Laat het licht in het donker schijnen’. Wees tussen 15.00 en 16.00 uur van harte welkom in de St. Stevenskerk. Brand een wenskaarsje op de speciale kaarsentafel, spreek een warmtegroet uit. Voor jezelf, een ander, voor elkaar. Burgemeester Hubert Bruls en Mariken van Nieumeghen (Marjolein Pieks voor het laatst in blauwe jurk met wit kapje!) openen het Kaarsenfeest met het uitbrengen van een warmtegroet voor onze stad. Neem wel zelf je kaarsje mee!

Tijdens het Kaarsenfeest kun je genieten van live muziek, warme chocolademelk, kerstkoekjes en verschillende kerststalletjes. Je mag ook zelf het podium beklimmen om iets voor te dragen. Er staat een speciale bus waarin je een bijdrage kunt doneren voor Time Out Huis.

Deelname op eigen risico.

www.hetandereuitje.nl

kaarsenfeest in de Stevenskerk Nijmegen
Laat het licht in het donker schijnen

Locatie

Sint Stevenskerk
Sint Stevenskerkhof 62
Nijmegen, Gelderland 6511 VZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
024 3604710
Website:
http://www.stevenskerk.nl/

Organisator

‘T Andere UItje
Telefoon:
06-1890 3887
Website:
http://hetandereuitje.nl