Mariken in video

Mariken van Numegen- NST met Evie van den HeuvelOp deze pagina komen in ieder geval te staan de video’s gemaakt door Leo van Stijn en Evie van den Heuvel van het Nimweegs Soap Theater (NST).  Wij zijn Mariken is erg blij met hun bijdrage in video’s met een kwinkslag. De video’s, met Evie in de hoofdrol als Mariken, zijn wel al allemaal terug te vinden op de Facebook van Wij zijn Mariken.  De pagina Mariken in video is in ontwikkeling

Logo Nimweegs Soap Theater - Nijmegen

In december 2017 heeft het  Nimweegs Soap Theater avondvullende voorstellingen gespeeld in de Stadsschouwburg in Nijmegen over Mariken in de huidige tijd: Mariken van NUmegen. Zie hun facebookpagina voor foto’s e.d.   Meer info over het Nimweegs Soaptheater.

VIDEO Alarm 7: Marikenloop en Olympische ringen

“De Marikenloop heurt bij de Olympische Speule. Speciaol feur jullie leg ik die vijf Nimweegse ringe nog ‘n keer uut. So spurtief bin ik dan oek wel wir!” Mariken bij de Marikenloop.

VIDEO Alarm 6: Mariken in de Kunst

Kunst Expo, 1 mei opening. “‘t Is moeieluk bescheide te bliefe ien ‘n stad mè soefeul talent; wuir kunstenuirs ofer je schriefe of sien laote hoe mooi je bent” Opening in bieb Mariënburg 1 mei Mariken Kunst Expo: kunst in de etalage in o.a. Mariken en Moenenstraat. Mooie kunstroute gemaakt door stichting Kunstraffinaderij XLMariken Kunst Expo  te zien hele maand mei t/m 3 juni 2018.

VIDEO Alarm 5: Schijnheilige Moenen…

“Duir steet die dan, die schijnheilige Moenen. Feur de Stevenskerk bofenaon de trappe, op ‘n pieluir. Luuster muir ‘s nuir míen cd. Dan heur je eiges wa’k fan die etter fiend”.

VIDEO Alarm 4: Album reliese 15 april

Meer Video Alarm filmpjes door Nimweegs Soaptheater komen op deze pagina te staan.